SUFFOLK HOUSE

There many aspects of this suffolk country house that didn’t work when we first started on it. A new corridor had to be constructed upstairs so one didn’t have to walk through a bedroom to get to the large bathroom at the end. This bathroom was divide into two as there were only three bathrooms to seven bedrooms. The guest toilet downstairs was also relocated to a smaller unused store room because it too was located in a room that was too large which we subsequently converted it into a study. The most challeging space was the very long, quite wide and awkward kitchen. This was achieved by dividing it into 3 open spaces by adding pilasters with downstand beams in the middle. An informal dining area was formed at the end followed by a custom designed kitchen and a generous circulation space with a tall dresser and access to the outside terrace.

5
7
6
8
10
9